Baklavaya Hazırlık

Hafta sonu Kazım Karabekir stadında Gaziantep futbol kulübünü konuk edecek olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor bu maçın hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. 
Süper Ligde geçtiğimiz hafta sonu Deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 3 - 1 mağlup ederek 11 hafta sonra yeni teknik direktörü ile ilk galibiyetini alan mavi beyazlı ekip, çıkışını devam ettirmek için Gaziantep maçına odaklandı. Teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da morallerde üst seviyede. Kulüp tesislerinde yapılan antrenmanlarda futbolcuların hırslı ve istekli oldukları gözlerden kaçmazken, Teknik direktör Mesut Bakkal, oyuncuları ile yakından ilgilenerek hafta sonu oynanacak olan zorlu maç öncesi motivasyonu artırmaya çalışıyor. Yeni Malatya maçının ardın geride kaldığını ve bundan sonraki süreçte oynanacak olan müsabakaların çok daha önemli olduğunu belirten teknik Patron Bakkal, "zorlu maçlar bizi bekliyor. Önce Gaziantep ardından hafta içi deplasmanda Başakşehir karşılaşmaları var. sonrasında yine zor bir doksan dakika bizi bekliyor. Rakibimiz bu kez de Fenerbahçe olacak. Ligde tutunmak ve üst sıralara çıkmak istiyorsak bu maçlardan puan veya puanlar kazanmak zorundayız. Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un artık ligin alt sıralarından kurtulması gerek. Bunun içinde gerek bizler teknik heyet olarak gerekse oyuncu grubumuz elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz." dedi. 
Bu arada uzun süredir sakatlığından dolayı takımdaki yerini alamayan savunma oyuncusu Arturo Mina'da antrenmanlara çıkmaya başladı. tecrübeli stoper, bugünkü çalışmada düz koşu yaptı.