Kadir Sabuncuoğlu

Kadir Sabuncuoğlu

GÖZLEM

BİR MİLYON ÜYE RÜYA MI?

05 Ekim 2020 - 16:39

Süper Ligdeki dördüncü rakip, Çaykur Rizespor’du.
Komşu ilin takımını, aldığımız farklı galibiyetler korkutmuş olmalı ki,
ilk yarı boyunca savunmaya önem verdi.
Erzurumspor da ise ilk yarıda sadece Novikovas ile İbrahim Akdağ'ın şutları vardı.
İkinci yarıda Rizespor, oyunda dengeyi kurdu ama onlar da bizim gibi tek puana razı oldular.
Benim merak ettiğim; duran topları niye daha yararlı biçimde kullanamıyoruz?
Erzurumspor, Rize karşısında 9, rakip takım ise 3 korner atışı kullandı.
Ancak, dokuz köşe vuruşundan yararlanamadık, niçin?
Maçın ikinci yarısında Novikovas’ın iki, Emrah Başsan’ın tek şutu sonucu değiştirmedi ve maç başladığı gibi golsüz sona erdi.
Orta hakem Ümit Öztürk, bana göre çok başarılı bir maç yönetti.
İbrahim Sissoko, Gabriel Obertan, Ömer Şişmanoğlu, İbrahim Akdağ, Hamroun gibi yıldızların henüz beklenen form düzeyine ulaşmadıkları bir gerçek.
Oltan Karakullukçu, Jugurtha Hamroun, Armando Sadıku sakat.
İki haftalık aranın toparlanmamız açısından ‘ilaç’ gibi geleceğini umuyorum.
Puan durumuna bakınca, dördüncü haftanın sonunda ilk beşteyiz.
Teknik Direktör Mehmet Özdilek maçı değerlendirirken “Her hafta üstüne koyan, organizasyonlarıyla, iştahıyla iyi bir takım var. Bu ligde her puan çok önemli” diye konuştu.

BİR MİLYON ÜYE RÜYA MI?
Başkan Hüseyin Üneş de “Takımımıza güvenelim, sabırla desteklemeye devam edelim. İnşallah daha iyi olacağız" dedi.
İnşallah, maşallahlı temenniler yerine sosyal medyada “Sağ bek, sol bek şart” diye yol gösterenler var.
Bursa’da oturan Erzurumspor sevdalısı Eyüp Baltacıoğlu, üyelik için  başvuruda bulunmuş, yanıt bekliyor.
Bunu şunun için yazdım, içerde ve dışarda mavi- beyazlı renklere sevdalı çok.
Örneğin ‘Yüz bin’ ya da ‘Bir milyon’ üye sloganı ile yola çıkılsa,  
üye başına 100, 200 veya bin lira alınsa, kulübe faydası olmaz mı?
“Yönetim karar vermeli, üye konusu projelendirilmeli ve bir kampanya başlatılmalı’ diye düşündüm…

Hüseyin Üneş :"Süper Lig’deki 4. Hafta maçında evimizde Çaykur Rizespor’la berabere kaldık ve puanımızı 7’ye çıkardık. Milli maç arasından sonra Hatayspor deplasmanına gideceğiz. Mehmet Özdilek: "İştahı olan bir takımım var."
#Erzurumspor ’umuzun yeni transferi Ricardo Gomes Erzurum’a geldi.
teknik direktörü Mehmet Özdilek oyuncularını oyundan dolayı tebrik ederken, Rize ekibinin teknik direktörü Stjepan Tomas ise Erzurum'dan 1 puan almanın her zaman iyi olduğunu söyledi.
Süper Lig´in 4´üncü haftasında oynanan BB Erzurumspor Çaykur Rizespor müsabakası 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı. Maçın ardından BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ile Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Stjepan Tomas düzenlenen basın toplantısına katıldı.
Stjepan Tomas, Erzurum'da oynamanın çok zor olduğunu söylerken, "Zor bir deplasman Erzurum. Rakım, hava bizi ilk devre etkiledi ama ikinci devredeki oyundan memnunum. Top bizde kaldı, kontrol bizdeydi. Pozisyon ürettik, 2-3 net fırsatı kaçırdık. Son dakika Samudio ile kazanabilirdik. Geçen hafta da Alanya´da son üç dakikada galibiyeti alabilirdik. İnşallah toparlayacağız. Yeni gelen oyuncular var. Lig arası iyi oldu. Erzurum´da 1 puan almak her zaman iyidir" dedi.
MEHMET ÖZDİLEK: OYUNCULARIMI KUTLUYORUM
Mehmet Özdilek ise oyuncularını kutlayarak sözlerine başlarken, şu ifadeleri kullandı: "Ortaya koydukları mücadeleden, kazanma arzularından dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. Kazanabilmek adına maçın başından bitişine kadar çok istedik, çok pozisyon harcadık. İlk devre rakip ortaya sahayı geçmeden ilk devre bitti. Futbolda bazen sıkışan oyunlarda şut denemek çok önemlidir. Biz bunu çok fazla yaptık. Gökhan´ın kurtardıkları var, son vuruşlarda beceriksizlikler, yanlış tercihler, sağa, sola kafa tercihlerini çok doğru yapamadık. Topa sahip olduğunuz zaman, coşkuyla oynadığımız dönemlerde geride alanlar bırakabilirsiniz. Biz bunu sadece bir kere yaptık, Remy ile de bedelini çok ağır ödeyebilirdik. Her hafta üstüne koyan, organizasyonlarıyla, iştahıyla iyi bir takım var. Bu maçta da kazanmayı çok istedik. Bu ligde her puan çok önemli. Bugün kazanmak için her şeyi yaptık ama neticesinde berabere bitti. 3 gün dinleneceğiz. Milli takım arasında oyuncuların fiziksel ve zihinsel olarak dinlenmeye ihtiyaçları var. Katılan oyunlarla birlikte tekrar lige, çalışarak, güçlü olarak devam etmek istiyoruz."
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum